Seksi

8 veprimet që duhet të bëjë çdo grua pas seksit

8 veprimet që duhet të bëjë çdo grua pas seksit

Cili është veprimi i duhur që duhet bërë pas seksit? Kur themi i duhuri, i referohemi aspektit shëndetësor.

Si fillim kontrollo prezervativin

Është e rëndësishme të kuptosh që ndonjë pjesë e tij nuk ka mbetur brenda. Mund të rrezikosh ndonjë infeksion ose një shtatzëni të paplanifikuar.

Urino

Të urinosh pas marrëdhënies seksuale është gjithmonë një veprim i shëndershëm. Bakteret dalin jashtë. Të njëjtën gje duhet të bëjnë edhe burrat.

Pastro me kujdes organin gjenital

Është e nevojshme të lahesh dhe pastrohesh mirë pas aktit seksual. Mikrobet e tij nuk kanë përse të bëjnë vend tek ty.

Laji gjithmonë duart

Gjithmonë. Mund të kesh rënë në kontakt me papastërti dhe mikrobe. Mos harro, me ujë e sapun.

Pastro lodrat e seksit

Ndërroji komplet rrobat

Është mirë të ndërrohesh totalisht pas një raporti seksual dhe nuk po flasim vetëm për të brendshmet.

Ndërro çarçafët

Edhe nëse nuk shikon ndonjë papastërti me sy të lirë.

Në fund mos harro të kryesh vazhdimisht konsulta mjekësore për t`u kujdesur për shëndetin seksual.