Seksi

9 dëshirat seksuale për të cilat gratë nuk flasin

9 dëshirat seksuale për të cilat gratë nuk flasin

Gratë nuk janë aq të zellshme për t`i shprehur dëshirat seksuale. Po mund t`i zbulosh sot disa nga sekretet e saj.

I duhen 10-20 minuta për të arritur orgazmën, ndaj durim dhe kushtoji rëndësi paralojës.

Duan të jesh vetëmohues

Grave u duhet partner vetëmohues. Të vësh dëshirat e saj të parat. Kjo e kënaq më shumë se gjithçka një grua.

Mos ji gjykues dhe jepi siguri

Variacion

Askush nuk dëshiron të njëjtën gjë gjatë gjithë natës. Ndryshe mënyrën.

Ji mendjehapur

Përqafime, shumë përqafime

Zëri, jepi rëndësi jo vetëm gjërave që i pëshpërit, por edhe mënyrat sesi ia thua

Duan paqen e mendjes kur vjen fjala tek mbrojtja. Nëse ajo do prezervativ, vendose.

Një shtrat i pastër e çarçafë që ia vlejnë

*Artikulli i Cosmopolitan u përshtat në shqip nga Tiranapost.al