Seksi

Izolimi krijon një fenomen të ri, seks në orar të punës

Izolimi krijon një fenomen të ri, seks në orar të punës

Puna nga shtëpia ka krijuar një fenomen të ri: seks në orar të punës. Të paktën 60% e britanikëve që punojnë nga shtëpia gjatë izolimit të parë dhe të dytë (së bashku me partnetët) kanë pranuar me sinqeritet se po, kanë kryer marrëdhënie seksuale gjatë orarit të punës.

Pandemia ka ndryshuar kështu jo vetëm konceptim mbi seksin, por edhe mbi punën, duke ndikuar në të dy aspektet.

Po nuk është ky i vetmi rezultat i studimit në Britani. Gjatë izolimit, 43% e njerëzve kanë përdorur lodra seksi si pjesë e lojës seksuale ndërsa 37% të tjerë kanë integruar ushqimin si çokollata e shkrirë, në dhomën e gjumit.

*Burimi Metro