Seksi

Këto janë gjithë emojit me kuptim seksual. Kujdes me kë i përdor

Këto janë gjithë emojit me kuptim seksual. Kujdes me kë i

Emojit janë një dhuratë nga perëndia për dembelët, për ata që s`kanë nerva të shkruajnë gjatë, ose për ata që e kanë të vështirë t` i shkruajnë disa gjëra. Emojit mund të përdoren për të thënë edhe atë që mendon e në fund me një emoji të zbutësh situatën, por mund të përdoren edhe për të dërguar sinjale seksuale.

Për ta bërë bisedën me partnerin më interesante, ose për të shkruar me kode që nëse rastësisht i bie dikujt telefoni yt në dorë të mos kuptojë gjë, ka disa emoji me kuptim seksual.

Duhet t`i dish edhe për të mos i përdorur me këdo.

Këto janë gjithë emojit me kuptim seksual. Kujdes me kë i

Dora e mbyllur, si në foto, është simbol i masturbimit tek meshkujt.

Këto janë gjithë emojit me kuptim seksual. Kujdes me kë i

Fishekzjarret janë një mënyrë për të treguar se ke arritur kënaqësinë maksimale, seksuale, pra orgazmën.

Këto janë gjithë emojit me kuptim seksual. Kujdes me kë i

Tenda. Nëse partneri të dërgon një tendë emoji, atëherë shko menjëherë pranë tij. Është një ftesë për intimitet. Veç nëse po planifikon ndonjë kamping. Në këtë rast është histori tjetër.

Këto janë gjithë emojit me kuptim seksual. Kujdes me kë i

Dy qirinj, janë gjithashtu një ftesë për intimitet.

Këto janë gjithë emojit me kuptim seksual. Kujdes me kë i

Zilja tregon se ka arritur kulmi e se ju ka marrë shumë malli të jeni sërish bashkë në shtrat. Ndaj kujdes, mos i nis zile askujt tjetër, veç atij që pëlqen seksualisht.

Këto janë gjithë emojit me kuptim seksual. Kujdes me kë i

Shigjeta, edhe kjo ka kuptim seksual dhe në fakt duhet t`jua kishte marrë mendja.

*Burimi Cosmopolitan