Seksi

Ky burrë vëzhgoi momentet intime të mbi 700 grave, përmes një taktike që e zbuloi vetëm FBI

Ky burrë vëzhgoi momentet intime të mbi 700 grave, përmes

Hakeri Christopher Taylor 57 vjeç njihet tashmë përtej Shteteve të Bashkuara dhe jo për ndonjë arsye të mirë. Një burrë i martuar dhe baba i tre fëmijëve po përballet me akuzën për thyerje privatësie. Hakoi 772 kamera në gjithë botën dhe fotografoi imazhet seksuale të grave të ndryshme.

Përmes një programi kompjuterik vështronte për 3 vite rresht, nga shtëpia e tij në Wigan gratë teksa vishen, zhvisheshin e kryenin marrëdhënie seksuale në shtëpitë e tyre.

Christopher Taylor e bëri këtë gjë për 3 vite rresht nga 2012-ta në 2015-tën.

Taylor u kap vetëm kur administratorët në Institutin e Teknologjisë të Xhorxhias, në Atlanta, lajmëruan FBI për programin e instaluar në laptopin e tij.

Gratë që përgjonte Taylor janë si nga Shtetet e Bashkuara ashtu edhe nga Mbretëria e Bashkuar. Të dy vendet kërkojnë të marrin përsipër hetimin dhe gjykimin e tij.'

Ai luante video lojëra gjatë natës dhe priste që ndonjë grua të zhvishej në ekranet e kompjuterëve të tij. Entuziazmohej nga ideja se mund të hynte në dhomat e grave e çifteve. Krijoi një varësi nga kjo gjë.

*Artikulli i Metro u përshtat në shqip nga Tiranapost.al