Showbiz

Ilda Bejleri i bashkohet klubit të biznesmeneve

Ilda Bejleri i bashkohet klubit të biznesmeneve

Së shpejti edhe Ilda Bejleri do ketë biznesin e saj dhe lajmin e dha ekskluzivisht te “Rudina”.

"Dua të kem edhe diçka tjetër. Do jetë një projekt tërësisht jashtë televizionit. Diçka në lidhje me bukurinë. Do jetë një biznes”, tha Ilda Bejleri për iniciativën e saj të re duke iu bashkuar kështu klubit të të gjithë vajzave të njohura shqiptare që krahas punës në televizion, ose muzikës, menaxhojnë edhe ndonjë biznes rrobash, spa-je apo lokali.

*Ky post është realizuar nga Fabjola Hije zbardhur nga Rudina në Tv Klan