Tech

Instagrami dhe Facebook-u dalin jashtë funksionit!

Instagrami dhe Facebook-u dalin jashtë funksionit!

Përdoruesit në mbarë botën po hasin vështirësi me qasjen në aplikacionet e mediave sociale, Instagram dhe Facebook.

Me problemet e rrjeteve sociale duket se po përballen më shumë përdoruesit në Evropë, por edhe ata në SHBA-në Lindore.

Problemi qëndron te shfaqja e fotove në postimet e Facebook-ut dhe ato në Instagram, me hapjen e InstaStory-t apo me rifreskimin e faqes kryesore./ Burimi Daily Mail/ Tiranapost.al