Aktualitet

Ish ministri Bushati, pas deklaratës së Von der Leyen: Çelja e negociatave për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut në të mirën e të gjitha palëve

Ish ministri Bushati, pas deklaratës së Von der Leyen: Çelja e

Ditmir Bushati shkruan në Twitter pak minuta pas deklaratës së Ursula von der Leyen, ku vë në pah peshën e madhe që merr pasja e një mendje brenda BE për filozofinë e çeljes së negociatave.

Ish ministri i Jashtëm shkruan: “Mosmarrëveshjet mes vendeve të BE çimentojnë status quo-në në Ballkanin Perëndimor. Shtrimi i rrugës për anëtarësimin si për Shqipërinë e Maqedoninë e Veriut është në të mirë të përbashkët”./Tiranapost.al

http://www.tiranapost.al/ursula-von-del-leyen-duam-ti-hapim-rrugen-maqedonise-se-veriut-dhe-shqiperise-ne-mars/