VIDEO

Jahti më i madh në botë është gati për të lundruar

Jahti më i madh në botë është gati për të

Një miliarder rus është gati për të marrë  jahtin e tij më të madh në botë. Jahti prej 420 milion eurosh është 144 metra e gjatë me tre shtylla të mëdha, 90 metra të larta, është gati për tu nisur.

I përket miliarderit Andrey Melnichenko Igorevich dhe aktualisht është në ujërat daneze pas largimit të anijeve gjermane në Kiel ku është ndërtuar. Jahti do t'i dorëzohet pronarit të pasur.

jaht

 

I quajtur “Superyacht” është i pajisur me xham anti-plumb dhe anti bombë, ka tetë kate, me dysheme druri të fortë  e shumë cilësi të tjera. Përveç kësaj, anija ka shtatë suita luksoze, një pishinë dhe një klub nate.

jaht 2