Aktualitet

Java politike ndërkombëtare nëpërmjet fotosh

Ky muaj Gusht ka qenë eksepsional, pasi ndryshe nga vitet e tjera që ishte një muaj pa shumë aktivitet politik, në Europë dhe SHBA eventet dhe debatet nuk kanë të rreshtu as nga pushimet dhe as nga temperaturat e larta.

3 sulme terroriste, fushata zgjedhore dhe eklipsi shekullor i diellit nga hëna kanë karakterizuar këtë javë politike në arenën ndërkombëtare. K.H/ tiranapost.al