Stil jete

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në shtëpitë e gjithë të tjerëve

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Izolimi brenda katër mureve i futi të gjithë në shtëpitë e të gjithëve. Në ditë normale do kishin shpërthyer fotot nga plazhi. Kurse në ditët e pandemisë që po përjetojmë hymë edhe aty ku s`do guxonim të trokisnim.

Shtëpia e Jonida Vokshit

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Shtëpia e Marsela Cibukaj

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Shtëpia e Gent Zenelajt

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në
Olta Daku

Shtëpia e Rudina Xhungës

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Shtëpia e Endri Xhafos

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Në shtëpi vipash, politikanësh, mjekësh, të huajë, shqiptarë. Edhe në shtëpitë e atyre që s`kishin ndarë kurrë, asnjë copëz nga shtëpia.

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Ka nga ata që sa herë që dolën nxorën vetëm bibliotekat pas shpinës së tyre. Ka të tjerë si mjeku Pëllumb Pipero që zgjedh gjithmonë të njëjtin kënd, atë me pikturën me lule (që është piktura më e famshme e momentit).

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Ka nga ata si kryeministri Rama që tregojnë pak sfond, o murin gri, ose atë me disa piktura në mur.

Shtëpia e Sharon Stone

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Shtëpia e Alketa Vejsiut

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Shtëpia e Jonida Maliqit

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Shtëpia e Mara Venier

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Në shtëpinë e Fjodora Fjorës

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Në shtëpinë e Arlinda Dudaj

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Koronavirusi na mbylli brenda katër mureve tona dhe na futi në

Ka të tjerë që na shëtitën nga kuzhina, në sallone deri në ballkon.

 

Tiranapost.al