Showbiz

Jonida nuk fshihet pas kremit, por na e tregon sekretin e freskisë dhe mollëzave të ngritura

Jonida nuk fshihet pas kremit, por na e tregon sekretin e freskisë dhe

Vitet bëjnë të vetën dhe rrudhat e shprehisë po ashtu, por fatmirësisht në ditët e sotme ka zgjidhje për ta sfiduar kohën e për ta kthyer në aleate. Jonida Shehu është një nga ato vajza që kujdeset për veten e saj dhe as nuk e ka kompleks ta tregojë, duke mos u fshehur as pas fjalisë: “Genet bëjnë të vetën”, e as pas fjalisë: “Është mënyra si bëj makeup-in”. Ajo shkoi tek “Klinika Vivia” në Spitalin Amerikan 3 dhe Dr. Silvana Mishtaku, pas një konsulte aplikoi me të një procedurë të shpejtë dhe me rezultate natyrale.

Trajtimi quhet "PDO threads lift" dhe realizohet nën anestezinë lokale me ndihmën e fijeve të absorbueshme me përbërje polydioxanone (PDO). Pra është një lifting mekanik që synon rritjen e elasticitetit të lëkurës. Efekti i tij zgjat nga 9 deri në 12 muaj.

Jonida e bëri dhe duket për mrekulli.

*Ky post është realizuar nga Fabjola Hije.