Evente

Kjo video e Veliajt do bënte xhiron e rrjetit, nëse shoqëruesi i tij s`do kish refleks të mirë

Kjo video e Veliajt do bënte xhiron e rrjetit, nëse shoqëruesi i

Një top volejbolli pas kokës së kryebashkiakut do bënte xhiron e rrjetit dhe për pak ndodhi.


Veliaj po fliste nga fusha në Laprakë dhe pas tij disa të rinj luanin volejboll. Topi që kaloi rrjetën mund të bënte gol pikërisht mbi kryebashkiakun që u shpëtua nga shoqëruesi i tij. Siç ndonjë që merr vesh mirë nga sportet do thoshte: super refleks paska pas ky djali.

Në video Veliaj dëgjohet që thotë duke qeshur: desh e hëngra një mbas koke.