Evente

Te Parku i Liqenit Artificial sot ka cirk

Te Parku i Liqenit Artificial sot ka cirk

Në Parkun e Madh të Liqenit Artificial të Tiranës mbërrin Cirku Kombëtar, ku artistët do performojnë enkas për fëmijët e kryeqytetit.

"Hej fëmijë, erdhi cirku në park! Ora 11:30, ju presim në Parkun e Madh të Liqenit të mblidhemi të gjithë së bashku dhe të shijojmë shfaqjen e artistëve të Cirkut Kombëtar me numra të zgjedhur enkas për ju", shkruan Agjencia e Parqeve dhe Rekreacionit në rrjetet sociale.