Showbiz

Kaq rezistoi dhe Manushi

Kaq rezistoi dhe Manushi

Më në fund edhe Edi Manushi, drejtuesi i “Procesi Sportiv” dhe “E diell” iu bashkua Instagramit. Nuk ka pasur deri më sot as Facebook e as Instagram, ama kaq mundi t`i rezistonte.

[caption id="attachment_363019" align="aligncenter" width="1048"] Profili i Ed Manushit në Instagram[/caption]

Si fillim duket si një profil që do përdoret vetëm për qëllime të punës, meqënëse ka postuar vetëm foto nga programet që moderon. Po gjithsesi është fillimi. Momentalisht e ndjekin gati 700 njerëz, kurse ai ndjek bashkëpunëtorët.

Siç e kërkon rasti, njerëzit ia bënë edhe urimet: “Ta gëzosh Instagramin”.

*Ky post është realizuar nga Fabjola Hije