Showbiz

Kate Middleton, si e bija e Maharaxhait

Kate Middleton, si e bija e Maharaxhait

Kate Middleton na nxori mallin e të bijës së Maharaxhait, të filmit të famshëm me të njëjtin titull.

[caption id="attachment_433358" align="aligncenter" width="445"] Kate Middleton, foto nga Getty[/caption]

[caption id="attachment_433359" align="aligncenter" width="438"] Kate Middleton dhe Lady Diana, foto nga Getty[/caption]

[caption id="attachment_433360" align="aligncenter" width="448"] Kate Middleton, foto nga Getty[/caption]

[caption id="attachment_433361" align="aligncenter" width="443"] Kate Middleton, foto nga Getty[/caption]

[caption id="attachment_433362" align="aligncenter" width="434"] Kate Middleton, foto nga Getty[/caption]

[caption id="attachment_433363" align="aligncenter" width="435"] Kate Middleton, foto nga Getty[/caption]

[caption id="attachment_433364" align="aligncenter" width="430"] Kate Middleton, foto nga Getty[/caption]

Kate dhe William ndodhen në vizitat zyrtare në Pakistan dhe sipas vendit dhe kuvendi. Dukesha është veshur me pantallona poshtë e fustan sipër, pra me sari që i shkojnë po aq shumë sa çdo veshje tjetër.

Kate ka zgjedhur me kujdes disa ngjyra dhe që nga bluja, jeshilja, bojëqielli dhe bluja. E si gjithmonë nuk mund të mos bëhej një krahasim me look të vjehrrës së saj Diana-s.

*Ky post është realizuar nga Fabjola Hije