Showbiz

Ke dëgjuar për trahanikun e Përmetit? Dhurata e Lugës së Argjendtë na i tregoi të gjitha sekretet e recetës së vjetër shqiptare

Ke dëgjuar për trahanikun e Përmetit? Dhurata e Lugës

Mbase as nuk e ke dëgjuar si emër ndonjëherë, po Dhurata e Lugës së Argjendtë e njeh mirë dhe e ka ndarë me të gjithë recetën në blogun e saj.

Me video të njëpasnjëshme ka shpjeguar ndërkohë që gatuan gjithçka që duhet për recetën dhe çdo sekret për të dalë perfekte.

*Ky post është realizuar nga Fabjola Hije, receta marrë nga "Luga e Argjendtë"