Aktualitet

Ke harruar të bësh ëmbëlsirë? Sa të mbarojë familja supën ti e bëre

Më e thjeshta, më e mira, më e freskëta, më e lehta. Që bëhet për dy sekonda dhe kërkon vetëm tre gjëra. 1.2.3… fillo

Mijëfletësh me luleshtrydhe

Përbërësit

Luleshtrydhe

Pana e rrahur

Sheqer pluhur

Përgatitja

 

1) Pasi të kesh hequr majën, pri luleshtrydhet në feta 1 cm, në drejtim të gjerësisë.

2) Rrih panën dhe shtro shtresën e parë me luleshtrydhe mbi një pjatancë. Mbuloji me pana dhe vendos mbi të fetën tjetër të luleshtrydhes. Sërish shtro pana e sërish luleshtrydhe, derisa të bëhet e një e plotë.

3) Pluhurosi me sheqer pluhur.