Showbiz

Ke ngrënë ndonjëherë ‘Pasta Rudina’? Bonbon Taste ka një recetë për ty

Ke ngrënë ndonjëherë ‘Pasta Rudina’? Bonbon

Adhuruesit e makaronave të mblidhen këtu se “Bonbon Taste” ka një recetë pastash me sepje e me emër interesant “Pasta Rudina”.

Përbërësit dhe përgatitjen i gjen në fotot dhe videot e mëposhtme.

*Ky post është realizuar nga Fabjola Hije marrë nga blogu "Bonbon Taste"