Aktualitet

Kë uroi sonte Ilva Tare në lajmet e orës 20:00?

Gazetarja e cila prej dy javësh shfaqet si dikur duke drejtuar edicionet informative të mbrëmjes, me nje formulë krejt ndyshe nga të tjerët, sonte Tare ka bërë dhë një urim ditëlindjeje...

"Dua ta nis këtë edicion të mrbëmjes me një urim për familjen, e Ora News. Sot është data 31 janar dhe 11 vjet më parë ky televizion me presidntin Ndroqi nisi udhëtimin e tij." Tare tha se Ora News vijon si në ditën e parë çdo ditë e më shumë të jetë në anë të qytetarëve në kërkim të së vërtetës. /tiranapost.al