Showbiz

Këta janë 10 finalistët e parë të Eurovizionit

Këta janë 10 finalistët e parë të Eurovizionit

Nata e parë e Eurovizionit nxori dhe 10 finalistët e parë të cilët do të këndojnë në finalen e madhe më 18 maj, mbrëmjen e së shtunës.

Po cilët janë ata?

Graqia, Serbia, Qipro, Bjellorusia, Australia, Estonia, Islanda, Sllovenia, Republika Çeke dhe San Marino.

Kujtojmë se Shqipëria ende nuk ka konkurruar. Jonida Maliqi do të ngjitet në skenën e Tel Aviv në 16 maj, gjysmë finalen e dytë, pra nesër në mbrëmje.

*Ky post u përshtat nga Eurovision dhe është realizuar nga Fabjola Hije.