Aktualitet

Këtë shkrim do ta kuptojnë vetëm vajzat e fiksuara pas Zara-s

Këtë shkrim do ta kuptojnë vetëm vajzat e fiksuara pas

Me siguri rrobat e tua janë të gjitha të zeza, gri, krem ose të bardha. Mund të ketë edhe ndonjë blu nëpër të.

Këmishat janë pjesë e çmuar e gardërobës tuaj.

Je përpjekur të shikosh herë pas here dyqane të sugjeruara nga miqtë, por zemra jote i përket vetëm Zara-s.

Akoma s`e kupton se si xhinset po aq të bukura sa të Zara-s kushtojnë 3-fish më shumë në dyqanet e tjera.

Të pyesin më shumë sesa çdo ditë: Ku i ke blerë këto pantallona të bukura dhe në fakt e dinë që ti je vetëm Zara.

Ti vesh të zeza edhe në pranverë.

Je e dashuruar me xhinset e grisura. Ai është stili yt.

Dashuron pikat, lulet dhe në fakt çdo print.

Je në pikën që 70% të gardërobës e ke Zara dhe po e njëjta përqindje e rrogës shkon në këtë dyqan.

Po këpucë? Zara edhe ato.

Dhe as nuk e vret mendjen që je e fiksuar pas kësaj.

*Artikulli i Cosmopolitan u përshtat në shqip nga Fabjola Hije