Aktualitet

Klosi: Turistët kanë filluar të vijnë, zgjedhjet ndikojnë në sezonin turistik

Klosi: Turistët kanë filluar të vijnë, zgjedhjet

Zgjedhjet e 30 qershorit mund të ndikojnë në sezonin turistik. Këtë e ka deklaruar ministri i Mjedisit, Blendi Klosi në emisionin “Dritare me Rudinën”.

“Vitin e kaluar ishin më entuziastë për turizmin. Zgjedhjet ndikojnë në sezonin turistik. Turistët kanë filluar të vijnë që nga 1 prilli. Në këtë periudhë, turistët nuk vijnë për plazhin po vijnë për gjithë Shqipërinë. Gjiri i Durrësit nuk është vetëm për shqiptarët por edhe ekspertët e turizmit. Janë rreth 6 km plazh e rërë i pandarë dhe vështirë të gjesh plazh si ky dhe ka shumë probleme brenda”, tha Klosi. /Tiranapost.al/