Kombinohu me Emin

7 fustane elegante veshur nga të famshmet dhe versioni i tyre ‘low cost’

7 fustane elegante veshur nga të famshmet dhe versioni i tyre ‘low

Nga Emi Seiti/ Mariah Carey, Demi Moore, Jennifer Aniston… Fustanet më të bukur, të shkurtër, të veshur nga personazhet më të famshme, ikonike dhe frymëzuese dhe ku t`i blini ato me një çmim të arsyeshëm.

Nëse ka një gjë që ne na pëlqen rreth modës është krahasimi i veshjeve që duam të bëjmë me personazhet e ndryshme.

Shkëlqimet, teminat, kadifeja dhe copa të ndryshme i bëjnë ato veshjet më elegante që ne zgjedhim. Ne gjithmonë frymëzohemi nga ikonat e modës. Të gjitha ato arritën të ndriçojnë me veshjet e tyre. Prandaj unë kam vendosur që të bëj një përmbledhje të pamjeve më të mira të tyre duke marrë një çmim të përballueshëm për këdo.

Fustanet e shkurtra janë gjithmonë një opsion i mirë, edhe në dimër. Ka një numër të pafund stilesh dhe modelesh, por të gjitha ato kanë diçka të përbashkët, na bëjnë të ndihemi superiore dhe na bëjnë të shkëlqejmë.

Personazhet më të famshëm si: Lady Diana me fustanin e saj elegant të vogël, të zi, Angelina Jolie me pamjen e saj më seksi me temina apo fustani i shkurtër i Olivia Palermo-s janë disa nga shembujt më të dukshëm. Por ka shumë të tjera dhe siç e thashë dhe më sipër - unë kam gjetur versionet “low cost” të tyre.

Fustani i shkurtër, elegant, kadife dhe vezullues i Mariah Carrey

7 fustane elegante veshur nga të famshmet dhe versioni i tyre ‘low

7 fustane elegante veshur nga të famshmet dhe versioni i tyre ‘low

Fustani me pupla të kuqe i Rita Orë-s

7 fustane elegante veshur nga të famshmet dhe versioni i tyre ‘low

7 fustane elegante veshur nga të famshmet dhe versioni i tyre ‘low

Pendët janë një nga tendencat që po perhapen më shumë

Fustani i shkurtër, i tejdukshëm dhe dekolteja elegante i Sharon Stone

7 fustane elegante veshur nga të famshmet dhe versioni i tyre ‘low

7 fustane elegante veshur nga të famshmet dhe versioni i tyre ‘low

Sharon Stone është një nga ikonat më të mëdha të modes dhe ky fustan është ëndrra e çdo vajze.

Fustani i mëndafshtë nga Victoria Beckham

7 fustane elegante veshur nga të famshmet dhe versioni i tyre ‘low

7 fustane elegante veshur nga të famshmet dhe versioni i tyre ‘low

Edhe pse Victoria e mori atë në vitin 2002, e vërteta është se fustanet prej mëndafshi janë tendenca e këtij viti.

Fustani me temina i Angelina Jolie

7 fustane elegante veshur nga të famshmet dhe versioni i tyre ‘low

7 fustane elegante veshur nga të famshmet dhe versioni i tyre ‘low

Një must-have për pamjet e festave të ndryshme që do keni. Dhe ky fustan është ideali.

Fustani saten i Madonna-s

7 fustane elegante veshur nga të famshmet dhe versioni i tyre ‘low

7 fustane elegante veshur nga të famshmet dhe versioni i tyre ‘low

Si mund të harrohet fustani i mrekullueshëm romantik, rozë e lehtë që veshi këngëtarja më ikonike?!

Fustani i Bella Hadid me temina

7 fustane elegante veshur nga të famshmet dhe versioni i tyre ‘low

7 fustane elegante veshur nga të famshmet dhe versioni i tyre ‘low

Nuk ka zgjidhje më të mirë se një fustan i shkurtër, me temina që shkëlqejnë. Është një opsion tej mase elegant dhe femëror.

Fustani-xhaketë, elegant i Olivia Palermo-s

7 fustane elegante veshur nga të famshmet dhe versioni i tyre ‘low

7 fustane elegante veshur nga të famshmet dhe versioni i tyre ‘low

Olivia Palermo ka zgjedhur një ngjyrë ‘fuchsia’ të spikatur, perfekte për të rënë në sy në netët glamour.