Kombinohu me Emin

Njihu me çantën 'hype' të këtij sezoni që s'është fare markë e njohur

Njihu me çantën 'hype' të këtij sezoni që

Nga Emi Seiti/ Kjo çantë është më shumë se thjesht një trend aksesorësh. Është fenomeni ‘hype’ i modës së dimrit 2022.

Njihu me çantën 'hype' të këtij sezoni që

Nëse ndodh të paktën tre herë, atëhere sigurisht që është një trend. Po kjo markë jo shumë e përhapur, e cila është krijuar nga një nga artizanët më të vjetër të Stambollit që ua kaloi pasionin vajzave të tij, po funksionon më së miri. Çantat nga Manu Atelier po krijojnë një fenomen të vërtet ‘hype’, i cili shfaq ‘street style’.

Njihu me çantën 'hype' të këtij sezoni që

Njihu me çantën 'hype' të këtij sezoni që

Prodhimi i aksesorëve që do të zgjasin me kalimin e kohës dhe asnjëherë nuk do lodheni nga to: Kjo është filozofia me të cilën Beste dhe Merve themeluan markën e tyre dhe konceptuan çantat e tyre. Të vogla apo të mëdha, me ngjyra me detaje të lezetshme. Nga New York në Paris, duke kaluar nëpër Londër dhe Milano vihen re çantat nga Manu Atelier në pamjet frymëzuese për veshjet e modës Dimër 2022 nga blogere, fashionista.

Njihu me çantën 'hype' të këtij sezoni që

Njihu me çantën 'hype' të këtij sezoni që

Njihu me çantën 'hype' të këtij sezoni që

Motoja jehonë e stilistes të famshme angleze Vivienne Westwood ka të bëjë me çantat e Manu Atelier: Zgjidhni mirë, blini më pak, bëni zgjedhje që zgjasin për një kohë të gjatë. Për vajzat që preferojnë markat e vogla dhe artizanale, Manu Atelier është këtu për ju.

Njihu me çantën 'hype' të këtij sezoni që

Njihu me çantën 'hype' të këtij sezoni që

Tiranapost.al