Kombinohu me Emin

Cili stil i vjeshtës je ti?

Cili stil i vjeshtës je ti?

Kam përshtypjen se kjo do të jetë një ndër temat më interesante që mund të keni lexuar deri më sot për modën. Duke parë gjithë revistat e modës dhe duke mbledhur informacion gjë që të cilën unë tashmë e bëj çdo ditë, zgjodha këtë temë për ju duke menduar që ne vajzat kemi shije të ndryshme në të veshur si dhe karaktere të ndryshme. Dhe stili në të veshur është i bazuar nga karakteri ynë. Kemi katër lloje stilesh: stilin francez, bohème, minimalist dhe realist.

Të bësh blerje sipas stilit të veshjes tuaj është si të lexosh horoskopin tënd. Shenja juaj e hënës është personaliteti juaj, rising-sign ose shenja juaj e rritjes janë zakonet e personalitetit tuaj.

Për mendimin tim ne duhet të vishemi për një qëllim dhe të kemi gjithmonë besim tek veshja jonë.

Cili stil i vjeshtës je ti?

Cili stil i vjeshtës je ti?

Linku për porosi

Cili stil i vjeshtës je ti?

Linku për porosi

Cili stil i vjeshtës je ti?

Linku për porosi

Cili stil i vjeshtës je ti?

Linku për porosi

Vajza franceze me zemër: Shik, elegante dhe gjithmonë e veshur me një cilësi të lartë. Lëkura luksoze qëndron dhe nuk ikën asnjëherë nga veshja juaj. Ju e dini mënyrën e duhur për të shqiptuar “Jacquemus” dhe nuk doni që veshjet tuaja t`i kenë të gjithë. Doni të jeni e veçantë.

Cili stil i vjeshtës je ti?

Cili stil i vjeshtës je ti?

Linku për porosi

Cili stil i vjeshtës je ti?

Linku për porosi

Cili stil i vjeshtës je ti?

Linku për porosi

Cili stil i vjeshtës je ti?

Linku për porosi

Bohème: Romantike dhe gjithmonë me mendje në një fushë me lule të egra. Jeni e lirë në çdo kuptim të fjalës, ju nuk e njihni fjalën kompleks. I qëndroni besnike vetëm mendimit tuaj dhe të askujt tjetër, mendimi juaj është më i duhuri për ju. Miqtë tuaj thonë për ju se jeni një person tepër krijues. Ju pëlqen të eksperimentoni me modele dhe printime veshjesh. Stili juaj do të jetë dhe do të mbetet gjithmonë femëror.

Cili stil i vjeshtës je ti?

Cili stil i vjeshtës je ti?

Linku për porosi

Cili stil i vjeshtës je ti?

Linku për porosi

Cili stil i vjeshtës je ti?

Linku për porosi

Cili stil i vjeshtës je ti?

Linku për porosi

Cili stil i vjeshtës je ti?

Linku për porosi

Minimalistja: Gjithmonë veshjet tuaja do të jenë lëkurë dhe të zeza dhe ndonjë bizhu gold. Stili i jetës për ju është “më pak (është më shumë se) gjithçka”. Ju gjithmonë ndërthurni (më shumë me më pak). Duhet të pranojmë se asnjë fjalë e juaja nuk është e gabuar, ju jeni gjithmonë e saktë. Keni pamjen e vajzës së ftohtë nga jashtë, por njerëzit që ju njohin nga afër nuk mendojnë kështu.

Dhe e fundit është e vetmja ajo, realistja.

Cili stil i vjeshtës je ti?

Cili stil i vjeshtës je ti?

Linku për porosi

Cili stil i vjeshtës je ti?

Linku për porosi

Cili stil i vjeshtës je ti?

Linku për porosi

Cili stil i vjeshtës je ti?

Linku për porosi

Cili stil i vjeshtës je ti?

Linku për porosi

Realistja: Jeni midis të bukurës dhe praktikes. Ngjyrat klasike, neutrale janë tuajat dhe çdo veshje që është me xhepa. Doni gjithmonë rehatinë, por dhe eleganten. Ndonjëherë nuk i vlerësoni përpjekjet e të tjerëve. Doni veshjet pas trupit dhe ato transparentet. Thoni dhe ndonjëherë “Po”, se nuk ju gjen gjë.

Shijojini këto kombinime dhe gjeni stilin që ju përshtatet me karakterin tuaj në këto veshje. Shpresoj që secila prej jush ta gjej veten në kombinimet e mësipërme.