Kombinohu me Emin

Çfarë të vishni për çdo rast që mund të keni këtë vit?

Çfarë të vishni për çdo rast që mund të

Nga Emi Seiti/ Festat shpesh paraprihen nga pyetje argëtuese si: Kë të sjellim? Kur duhet të vijmë? Kush do jetë? Por asnjëherë nuk ia bëjmë të tjerëve pyetjen: Po çfarë të vesh? Gjithmonë këtë pyetje e diskutojmë me veten duke u munduar dhe stërmunduar për të gjetur veshjen që duam të veshim. Shumë prej nesh nuk ndodh që të kenë një fustan mëndafshi pavarësisht se unë kam thënë gjithmonë që një fustan i zi mëndafshi duhet me patjetër në dollapin tuaj.

Ka pafund kode të ndryshme veshjesh, sa që mund të jetë e vështirë të dish se çfarë të veshësh. Laura Hunt, një këshilltare imazhi dhe mode thotë se gjithmonë duhet të pyesni se çfarë të vishni nëse jeni të ftuar në një festë me një kod veshjeje të panjohur.

Veshja jonë ka shumë më tepër rëndësi seç ne mund ta mendojmë. Veshja jonë tregon shumë për atë që jemi dhe ndikon në të gjitha llojet e përshtypjeve. Njerëzit bëjnë gjykime të shpejta për ne nga rrobat që veshim. Ata nxjerrin përfundime për personalitetin tonë nga mënyra se si dukemi. Pra nëse mendoni se “opinionet” nuk kanë rëndësi, “përshtypjet” mund të kenë rëndësi, prandaj veshja ka shumë peshë dhe rëndësi.

Veshja është padyshim një art, arti i të diturit se si ta mbajmë veten gjatë rasteve të ndryshme ku marrim pjesë. Rastet diktojnë se si duhet të vishemi për t’iu përshtatur çdo feste. Veshja për çdo rast ka të bëjë me respektimin e rastit dhe njerëzve përreth jush. Më poshtë do të shikoni disa kombinime me cdo rast përkatës.

Festa në zyrë:

Çfarë të vishni për çdo rast që mund të

Çfarë të vishni për çdo rast që mund të

Darka me miqtë pas një kohe të gjatë pa u parë:

Çfarë të vishni për çdo rast që mund të

Çfarë të vishni për çdo rast që mund të

Çfarë të vishni për çdo rast që mund të

Çfarë të vishni për çdo rast që mund të

Festa në shtëpi në fshat:

Çfarë të vishni për çdo rast që mund të

Çfarë të vishni për çdo rast që mund të

Çfarë të vishni për çdo rast që mund të

Night Out me vajzat:

Çfarë të vishni për çdo rast që mund të

Çfarë të vishni për çdo rast që mund të

Çfarë të vishni për çdo rast që mund të

Çfarë të vishni për çdo rast që mund të

Tiranapost.al