Kombinohu me Emin

Ngjyra e vitit është Peri, por si ta kombinoni atë?

Ngjyra e vitit është Peri, por si ta kombinoni atë?

Nga Emi Seiti/ ‘Very Peri’ është tashmë ngjyra e këtij viti. Nuk është nevoja t’ju them se në një kohë rekord kjo ngjyrë e vecantë me një koncept hiperpozitiv ka pushtuar shumë zemra dhe shumë gardëroba.

Ngjyra e vitit është Peri, por si ta kombinoni atë?

Very Peri është ngjyra superstar në botën e modës, por njëkohësisht lindin dhe shumë pyetje për të si për shembull: Me çfarë ta kombinoj këtë ngjyrë? Cilat janë nuancat që i pështaten Very Peri-t?

Ngjyra e vitit është Peri, por si ta kombinoni atë?

Ngjyra e vitit është Peri, por si ta kombinoni atë?

Ngjyra e vitit është Peri, por si ta kombinoni atë?

Ngjyra e vitit është Peri, por si ta kombinoni atë?

Very Peri jep shkëlqim dhe freski. Është një nuancë e cila jep shumëllojshmëri përzierje ngjyrash. Kjo ngjyrë do t’ju japë frymëzimin e duhur për kombinime përrallore.

Ngjyra e vitit është Peri, por si ta kombinoni atë?

Ngjyra e vitit është Peri, por si ta kombinoni atë?

Për ato vajza që zgjedhin gjithmonë nuanca neutrale, do i përshtaten shumë ngjyrës Very Peri. Ju mund ta kombinoni këtë ngjyrë gjithashtu me të zezë ose të bardhë. Për një pamje casual mund ta kombinoni gjithashtu dhe me të verdhën pastel. Por nëqoftëse doni të dukeni pak ekstravagante përdorni ngjyrën e kuqe ose jeshile.