Kombinohu me Emin

Pulovrat prej kashmiri janë të bukura, por jo gjithnjë kemi sukses me to. Ka një sekret kombinimi i duhur

Pulovrat prej kashmiri janë të bukura, por jo gjithnjë kemi

Ngjarjet e vitit të kaluar kanë pasur një ndikim të jashtëzakonshëm në blerjet e veshjeve; klientët donin gjithnjë e më shumë jetëgjatësi të veshjeve luksoze që blinin. Dhe pavarësisht, ndryshimeve të tendencave, stinëve, dhe stileve një pulovër e mirë kashmiri është një element kryesor i gardërobës për të cilën do të ketë gjithmonë një vend.

Nëse po kërkoni të ndërtoni koleksionin tuaj të pjesëve të përjetshme, atëherë është vështirë të gaboni me një pulovër kashmiri. Unë kam zgjedhur për ju disa pulovra kashmiri për të blerë tani pa humbur shumë kohë- pavarësisht nga buxheti që secili prej nesh mund të ketë, nga ato më të pranueshmet dhe deri tek ato më të modës, stilet më të mira të vargut të mesëm dhe kashmirin më të mirë tradicional skocez.

Pulovrat prej kashmiri janë të bukura, por jo gjithnjë kemi

Pulovrat prej kashmiri janë të bukura, por jo gjithnjë kemi

Pasi të keni investuar në këto pulovra kashmiri, sigurohuni që të kujdeseni më së miri për to, që ato të zgjasin përgjithmonë.

Më e mira e përballueshme: “Cos” është një nga dyqanet më të preferuara në rrugë të mesme për prodhimet e veshjeve, si kjo pulovër e rehatshme dhe e ngrohtë me kapuç.

Pulovrat prej kashmiri janë të bukura, por jo gjithnjë kemi

Pulovrat prej kashmiri janë të bukura, por jo gjithnjë kemi

Pulovrat prej kashmiri janë të bukura, por jo gjithnjë kemi

Asnjë koleksion prej kashmiri nuk është i plotë pa “Bella Freud”.

Pulovrat prej kashmiri janë të bukura, por jo gjithnjë kemi
Mund ta vishni me pantallona lëkure këtë pulovër nga “La Soroitè” dhe me çizmet tuaja të preferuara dhe do të keni një look tepër stil.

Pulovrat prej kashmiri janë të bukura, por jo gjithnjë kemi

Tiranapost.al