Kombinohu me Emin

Rëndësia e Tank Top!

Rëndësia e Tank Top!

Në një dollap ku veshjet janë të shumëllojshme dhe të ndryshme duhet të ketë me patjetër një tank top ose ndryshe një kanotierë. Një tank top është një must-have.

Rëndësia e Tank Top!

Nëse jeni dikush që ju pëlqen të punoni dhe në të njëjtën kohë të jeni dhe bukur dhe rehatshëm zgjidhja juaj është një tank top.

Rëndësia e Tank Top!

Ka shumë arsye pse vajzat gjithmonë zgjedhin një tank top në vend të një këmishe apo një bluze të thjeshtë.

Rëndësia e Tank Top!

Arsyeja kryesore pse vajzat e zgjedhin këtë element është për faktin se kanë një material të mirë dhe jo të bezdisshëm prej pambuku. Në çdo dollap të çdo modeleje apo ikone mode do të gjeni tank top, janë elementi i veshjeve të cilat ato përdorin më shumë, pyesni Gigi Hadid, Kendall Jenner, Camille Charrière të cilat i kanë ditë për ditë të veshura në trupin e tyre.

Rëndësia e Tank Top!

Nuk është e thënë që të shpenzoni shumë në një tank top, ju mund ta kombinoni atë me një palë pantallona të gjera e të gjata lino dhe veshja juaj do të duket perfekte.

Rëndësia e Tank Top!

Sandalet me rrip apo dhe thjesht shapka, të cilat do preferoja ato të “Hermes”, pantallona të shkurtra, shoulder bags (çantat e supeve), tendencat e viteve 90 funksionojnë akoma dhe për vitin 2021.