Kombinohu me Emin

Trendi i kësaj pranvere? Ta zhveshësh gardërobën nga ngjyrat e errëta

Trendi i kësaj pranvere? Ta zhveshësh gardërobën nga ngjyrat
Nga Emi Seiti/ Ka ardhur koha për të “zhveshur” garderobën nga veshjet e errëta dhe të rënda dhe ta vishni me përzierjet përrallore të ngjyrave dhe printeve me lule.

Trendi i kësaj pranvere? Ta zhveshësh gardërobën nga ngjyrat

Trëndafila, manushaqe, orkide, pushtojnë garderobën e pranverës, duke i shëndrruar veshjet dhe aksesorët në një mënyrë të përsosur.

Trendi i kësaj pranvere? Ta zhveshësh gardërobën nga ngjyrat

Në pasarela, si dhe në stilin e rrugës, mund të thithni një ajër lehtësie, gëzimi apo optimizmi, kjo është arsyeja pse në koleksionet e reja lulëzon kamuflimi i fjalës lule.

Trendi i kësaj pranvere? Ta zhveshësh gardërobën nga ngjyrat

Nga ngjyrat e shndritshme, pothuajse të zhurmshme të modeleve të lulëzimit të plotë në stilin e viteve 70, ne kalojmë te nuancat më të kthjellta dhe delikate të luleve të qershisë, nga xhaketat dhe fustanet ceremoniale maxi.

Trendi i kësaj pranvere? Ta zhveshësh gardërobën nga ngjyrat

Nga ana tjetër, tek aksesorët, stili më delikat dhe eterik i “bojërave të ujiy flamande” përshkruajnë buqetat romantike të përziera me trëndafila, karafila, deri tek valëvitja e bukur e fluturave.

Trendi i kësaj pranvere? Ta zhveshësh gardërobën nga ngjyrat

Me pak fjalë ka shpërthyer mania e luleve.

Trendi i kësaj pranvere? Ta zhveshësh gardërobën nga ngjyrat

Trendi i kësaj pranvere? Ta zhveshësh gardërobën nga ngjyrat

Trendi i kësaj pranvere? Ta zhveshësh gardërobën nga ngjyrat

Trendi i kësaj pranvere? Ta zhveshësh gardërobën nga ngjyrat

Trendi i kësaj pranvere? Ta zhveshësh gardërobën nga ngjyrat

Trendi i kësaj pranvere? Ta zhveshësh gardërobën nga ngjyrat

Trendi i kësaj pranvere? Ta zhveshësh gardërobën nga ngjyrat