Kombinohu me Emin

Zgjidh patjetër njërën nga këto tre stile palltosh

Zgjidh patjetër njërën nga këto tre stile palltosh

Ndërsa lëvizim në stinën e dimrit, kemi në kohën më të mirë për të parë në dollap të sipërmet tona duke filluar nga xhaketat e trasha dhe deri të palltot të cilat janë elementi më kryesor i dimrit. Palltot hyjnë në kategorinë e veshjeve që vishen nga dimri dhe deri në pranverë. Por si të ndërtojmë një koleksion të suksesshëm palltosh në gardëroben tonë?! Duhet të investojmë në stilet klasike me cilësi të mirë që do t`i shohim dhe gjatë këtij sezoni, por edhe më gjerë.

Zgjidh patjetër njërën nga këto tre stile palltosh

Palltoja e thjeshtë blu: Nëse ka një pallto që nuk del kurrë nga moda dhe që duket gjithmonë bukur është palltoja blu. E butë dhe pa qenë shumë zyrtare, është e përshatshme për ditët e zyrës sa edhe për drekat e fundjavës.

Zgjidh patjetër njërën nga këto tre stile palltosh

Zgjidh patjetër njërën nga këto tre stile palltosh

Linku për porosi

Zgjidh patjetër njërën nga këto tre stile palltosh

Linku për porosi

Zgjidh patjetër njërën nga këto tre stile palltosh

Linku për porosi

Zgjidh patjetër njërën nga këto tre stile palltosh

Linku për porosi

Ngjyra blu duket bukur me pothuajse çdo hije dimërore. Unë kam zgjedhur këtë pallto të shkurtër nga “Acne Studios” e cila ka aftësinë gjithmonë për të krijuar gjërat e domosdoshme të motit të ftohtë.

Zgjidh patjetër njërën nga këto tre stile palltosh

Palltoja me ngjyra të ndezura: Ne tradicionalisht zgjedhim gjithmonë tonet klasike: blu, gri, e zezë, dhe kamel, por nuk e kemi menduar asnjëherë që mund të na shkojnë dhe ngjyrat. Kjo është për ato vajza që i duan veshjet me ngjyra. Unë nuk jam një ndër to, por vendosa ta bëj këtë kombinim për shkak se duhet të mësojmë që t`i duam edhe ngjyrat. Një pallto me ngjyrë të ndezur është një mënyrë e thjeshtë, por duke ndikuar për të futur gjallëri në koleksionin tuaj dimëror.

Zgjidh patjetër njërën nga këto tre stile palltosh

Linku për porosi

Zgjidh patjetër njërën nga këto tre stile palltosh

Linku për porosi

Zgjidh patjetër njërën nga këto tre stile palltosh

Linku për porosi

Zgjidh patjetër njërën nga këto tre stile palltosh

Linku për porosi

Zgjidh patjetër njërën nga këto tre stile palltosh

Linku për porosi

Kam zgjedhur për këtë kombinim këtë pallto nga “Isabel Marant” e cila e bën të lehtë të ndjekësh rolin e asaj vajzës franceze, joshëse dhe dhe të pasur.

Zgjidh patjetër njërën nga këto tre stile palltosh

Zgjidh patjetër njërën nga këto tre stile palltosh

Linku për porosi

Zgjidh patjetër njërën nga këto tre stile palltosh

Zgjidh patjetër njërën nga këto tre stile palltosh

Linku për porosi

Zgjidh patjetër njërën nga këto tre stile palltosh

Linku për porosi

Zgjidh patjetër njërën nga këto tre stile palltosh

Linku për porosi

Palltoja kamel: Pasi u krijua si veshja më kryesore e dollapit tonë nga “Max Mara” në vitet 1980, palltoja kamel mbetet elementi i elegancës së palodhshme. Shumë prej nesh e kanë këtë element klasik në dollap, kështu që tani është koha e duhur për ta rizbuluar atë dhe për ta dashuruar përsëri. Unë kam zgjedhur këtë nga “Max Mara” aty ku dhe u krijua palltoja kamel.

*Veshjet pa link për porosi janë "out of stock"