Kosova

301 pacientë të shtruar me Covid në Kosovë

301 pacientë të shtruar me Covid në Kosovë

Kosova është duke u përballur ashpër me Covid-19 gjithashtu. Aktualisht janë 301 të shtruar, 186 në Qendrën Klinike Universitare dhe 115 në spitalet e përgjithshme rajonale.

184 pacientë janë në oksigjenoterapi dhe 22 pacientë janë në gjendje të rënduar nën përkujdesje intensive.