Kosova

Babai shqiptar mbyll 4 fëmijët në bodrum dhe i lë pa ushqim

Babai shqiptar mbyll 4 fëmijët në bodrum dhe i lë pa ushqim

Një baba shqiptar nga Peja futi në bodrum katër fëmijët dhe i la pa ngrënë për dy ditë. Ngjarja ndodhi në Vitomiricë.

Ai që denoncoi ngjarjes pas mungesës së fëmijëve ishte gjyshi i tyre. Gjyshi nuk mund ta ndalonte vetë për shkak të gjendjes fizike të pamundur.

R.Z është vënë tashmë në pranga, ndodhet në klinikën e Shëndetit Mendor dhe akuzohet edhe për dhunë fizike të ushtruar mbi vajzën e madhe 15 vjeçe.