Kosova

'Bëfshi hajër pra kacavjerrës', shpërthimi i gazetares pas rrëzimit të Albin Kurtit

'Bëfshi hajër pra kacavjerrës', shpërthimi i

Albin Kurti që erdhi në pushtet në Tetor dhe doli i pari në zgjedhje, por me një rezultat të ngushtë me LDK dhe Vjosa Osmanin mbrëmë u rrëzua me një mocion ndaj tij në kulmin e problemeve me epideminë e koronavirus.

Kurti ka jo pak simpatizantë edhe në Tiranë tek i cili kanë parë modelin e atij që vjen nga zero dhe bëhet pa kompromis.

'Bëfshi hajër pra kacavjerrës', shpërthimi i

E tillë duket Dalina Buzi e Anabel e cila këtë herë jo vetëm futet në diskutime politike, por akuzon politikën që bëhet nga Ramizi, dhe ata nga Sorrosi. Por kur të do populli siç është Albini të heqin servilët shperthen Buzi: “Përfundimisht në Shqipëri/Kosovë pushtein ta japin të tjerët. Zor të ta lërë njeri ta fitosh vetë! Ta jep Ramizi, ta jep Sorros, ta jep amerikani. Janë dokrra ato idealizmat se na duhet një njeri që të vijë nga populli e të dojë populli. S`ndodh kurrë! Ja ku ishte @AlbinKurti dhe në mes të një krize pandemie dhe një arsyeje banale për këtë moment, të urdhëruar nga Trump, e hoqën! Mesa kuptova edhe Kosova si Shqipëria, i do shumë servilët. Bëfshi hajër pra kacavjerrës! E sigurt se Albin Kurti do kthehet më i fortë”.