Kosova

Enver Robelli fshikullon aktivistët e VV pas statuseve të tyre në lidhje me infektimin e kundërshtarit politik Mustafa: Jeni të neveritshëm në indoktrinimin tuaj

Enver Robelli fshikullon aktivistët e VV pas statuseve të tyre në

Enver Robelli, gazetarin që e kemi parë ta kritikojë, mbështesë e inkurajojë kreun e VV, Albin Kurtin, dhe të gjithë politikën e Kosovës, ndoshta është i vetmi gazetar shqiptar që shkruan pa emocione dhe interesa. Këtë herë Robelli që e ka kritikuar po ashtu në mënyrë therëse Isa Mustafën e LDK-ne, pas infektimit të këtij të fundit, dhe komenteve të aktivistëve të VV, gazetari ka marrë qëndrim sepse siç do duhet ta di çdo politikan, gazetar apo qytetar i thjeshtë, nuk mund të shkëputemi nga statusi human edhe në raport me kundërshtarin.

Ja çfarë shkruan Enver Robelli:

Enver Robelli fshikullon aktivistët e VV pas statuseve të tyre në