Kosova

Hagë/ Hysni Gucatit e Nasim Haradinajt i ulet dënimi vetëm 3 muaj

Hagë/ Hysni Gucatit e Nasim Haradinajt i ulet dënimi vetëm 3 muaj

Paneli i Gjykatës së Apelit në Hagë ka shpallur sot aktgjykimin në çështjen Hysni Gucati dhe Nasim Haradinaj.

Ky panel ka vendosur që t’ua zbus nga tre muaj dënimet personave në fjalë – nga katër vjet e gjashtë muaj, në katër vjet e tre muaj burgim, njofton Klan Kosova.

Atyre u llogaritet edhe koha e qëndrimit në paraburgim.