Kosova

Kryeministri Hoti: Nuk ka dialog teknik me Serbinë, vetëm marrëveshje finale

Kryeministri Hoti: Nuk ka dialog teknik me Serbinë, vetëm

Kryeministri i Kosovës Avdullah Hoti ka ritheksuar edhe njëherë qëndrimin e tij, përmes një statusi në Facebook, në lidhje me Serbinë.

Kryeministri Hoti: Nuk ka dialog teknik me Serbinë, vetëm

“Nuk ka dialog teknik. Ka dialog vetëm për marrëveshje finale për njohje reciproke dhe normalizim të marrëdhënieve në mes të dy vendeve”, shkruan Hoti.

Një takim mes Aleksandër Vuçic dhe Avdullah Hotit u zhvillua javën e kaluar në Bruksel. Ky ishte i pari zyrtar mes Serbisë dhe Kosovës pas më shumë se 20 muajsh.