Kosova

Vazhdon rritja e rasteve të reja në Kosovë. 6 viktima në 24 orët e fundit

Vazhdon rritja e rasteve të reja në Kosovë. 6 viktima në 24

Shifrat në Kosovë vazhdojnë të jenë alarmante. Në 24 orët e fundit janë raportuar 145 raste të reja dhe 6 jetë të humbura.

Prishtina mban rekordin e të infektuarve në rinj me 58 persona, pastaj Ferizaj me 10 e Fushë Kosova me 9.

Ndërkaq Shqipëria pritet t`i përditësojë shifrat e 24 orëve të fundit në 16:00.