Kosova

Vendoset data e zgjedhjeve lokale në Kosovë

Vendoset data e zgjedhjeve lokale në Kosovë

Zgjedhjet vendore në Kosovë do të mbahen më 17 tetor. Vendimi u njoftua nga Presidenca sot.

Njoftimi i Presidencës:

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani, pas përfundimit të konsultimit me subjektet politike më 2 qershor 2021 dhe në mbështetje të Ligjit për Zgjedhjet Lokale në Republikën e Kosovës ka caktuar 17 tetorin 2021, datë të mbajtjes së zgjedhjeve lokale.

*Tiranapost.al