Kronikë e zezë

17-vjeçari vret për gjakmarrje në oborin e shtëpisë 65-vjeçarin në Lezhë

17-vjeçari vret për gjakmarrje në oborin e shtëpisë

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Manati të Lezhës, ku për hakmarrje një 17-vjeçar Florian Përvathi ka vrarë 65-vjeçarin Lekë Lekëgjonaj në oborrin e shtëpisë.

Sipas raportimeve të mediave vëllai i 65 vjeçarit në vitin 2009 vrau babain e autorit, Gjon Përvathin, dhe më pas nëna e tij u helmua.