Kronikë e zezë

Dy të mbytur në lumin e Bunës

Dy të mbytur në lumin e Bunës

Nuk dihet shumë rreth kësaj ngjarjeje, por nga të dhënat paraprake janë mbytur dy njerëz në Lumin e Bunës. Ngjarja ka ndodhur në Darragjat të Shkodrës teksa një prej të mbyturve është banor i këtij fshati. Bëhet me dije se viktimat janë V.A, 39 vjeç dhe S.P, 20 vjeç.

Humbja e dy jetëve në ditë feste e bën edhe më tragjike.

Lajmi në përditësim...