Kronikë e zezë

Ndërron jetë ish-shefi i firmës piramidale “Gjallica”

Ndërron jetë ish-shefi i firmës piramidale “Gjallica”

Ka ndërruar jetë në moshën 70-vjeçare, Fitim Kërxhaliu ish-shefi i firmës piramidale “Gjallica” e cila arriti të mashtrojë më shumë se 70 mijë shqiptarë në vitin 1996.

Firma besohet se akumuloi një shumë prej 332 milion dollarësh, por Kërxhaliu u dënua me 11 vite burg dhe pas lirimit ka jetuar në Komunën e Parisit në kushte modeste, pasi nuk mund të përdorte paratë e marra në mënyrë abuzive.

Tiranapost.al