Kronikë e zezë

Një trup i pajetë buzë lumit Shkumbin

Një trup i pajetë buzë lumit Shkumbin

Një trup i seksit mashkull, ende i paidentifikuar është gjetur i pajetë buzë Shkumbinit, në fshatin Shushicë.

Nga të dhënat paraprake nuk vërehen shenja dhune, por policia po punon për zbardhjen e ngjarjes dhe identifikimin e viktimës.

Trupi mendohet se i përket një 50-vjeçari.

Ndërkaq edhe dje e humbi jetën një pushues nga Kosova në Golem.