Kronikë e zezë

Zjarri në Fushë-Krujë rrezikon disa banesa. Gjithë zona pa energji elektrike

Zjarri në Fushë-Krujë rrezikon disa banesa. Gjithë zona pa

Disa mbetjeve të fasonerive u është vendosur flaka tek ish- ndërmarrja e Fushë- Krujës.

Zjarri ka përfshirë disa disa magazina bosh, një ofiçinë ndërkohë rrezikon të djegë disa banesa aty afër.

Gjithë zona ka mbetur momentalisht pa energji elektrike dhe mësohet se nga zjarri dëgjohen shpërthime fishekësh e municionesh  fshehur në këtë vengrumbullim plehrash.

Zjarrfikësit ndodhen në vendngjarje dhe po punojnë për të shuar flakët.