Politikë

Kryeministri jep më shumë: Këtë vit përgjysmojmë tarifën për gjithë studentët, vitin tjetër do të bëhet ndryshe

Kryeministri jep më shumë: Këtë vit përgjysmojmë

"Tarifat nga janari do të përgjysmohen. Edhe për ata me katra do të paguajë shteti. Buxheti i shtetit është i gjithë prindërve tuaj që paguajnë taksa. Për këtë vit do e bëjmë këtë gjë, për vitin tjetër për ata me nota të ulëta do të ndryshojë, pra do të bëhet sipas meritës. Konkretisht ekselentëve 9-10 sepse tani është 10:00, shteti do u paguajë 100% tarifën. Për 7-8 shteti do paguajë 75% të tarifës dhe për ata 6-8 do të paguajë 50%. Ata me katra pastaj të bëjnë si të duan", sqaroi kryeministri Rama nga vlora në takimin me studentët e pedagogët./ E.D - Copyright Tiranapost.al

https://www.facebook.com/edirama.al/videos/1848676375258673/