Aktualitet

Ku mund ta gjeni Ilir Metën përveçse në presidencë?

Ilir Meta sapo ka bërë betimin si President i Republikës së Shqipërisë i shoqëruar nga tre fëmijët e tij, Era, Bora dhe Besari. Ndërkohë që fëmijët dhe presidenti bënin takimin e rastit me të pranishmit, Monika nga ana tjetër zbuloi diçka interesante. Për herë të parë sot Ilir Meta nuk bëhet vetëm president, por edhe antari më i ri në Facebook.

2017-07-24 20_18_02-(24) Monika Kryemadhi - Home

Tani Presidenti i Shqipërisë ka Fanpage-in ku kanë nisur postimet e para, që momentalisht nuk i menaxhon ai.

Gjithsesi për çdo rast Monika e dha lajmin.