Showbiz

Ku të blesh një çantë Kelly Hermes origjinale

Vintage ose second hand: 5 faqe të sigurta, ku mund të blesh çantën dedikuar Grace Kelly-t.
Ku të blesh një çantë Kelly Hermes origjinale

Krijuar për gruan më elegante dhe sharmante të shekullit të kaluar, Kelly Bag nga Hermès vazhdon t?i bëjë të ëndërrojnë fashionistet e gjithë botës. Jo vetëm për cilësinë ose dizajnin, por për atë që përfaqëson: stilin dhe elegancën e një epoke të mrekullueshme.

 

Kelly Bag nga Hermès është një objekt dëshire, jo vetëm për t?u veshur, por mbi të gjitha për t?u seleksionuar dhe trashëguar. Për ta pasur (pa liste pritjeje) mund të besoni në këto 5 faqe të sigurta

 

Maialuxury.com

o2

Dyqan virtual i specializuar në çantat Hermès, themeluar nga stilisti Nicola Robinson në vitin 2011. Gjen vetëm ekzemplarë në kushte shumë të mira.

 

 

Bagsofluxury.com

o3

Dyqan virtual londinez me një koleksion çantash Birkin dhe Kelly Hermès. Mund të prenotoni një takim në showroom-in e tyre në Londër, në Regents Park. Do të mirëpriteni nga ekspertë çantash luksi.

 

Collectorsquare.com

04

Ofron artikuj luksi, që nga çantat tek orët, të seleksionuara dhe të vlerësuara nga një skuadër ekspertësh.

 

Vestairecollective.com

05

Platformë blerjesh online për marka luksi. Ka një katalog të gjerë çantash të firmosura nga Hermès, Chanel dhe Yves Saint Laurent.

 

Rebelle.com

06

Është një dyqan virtual për marka luksi vintage. Një tjetër destinacion për këdo që është në kërkim të objekteve të dorës së dytë.