Showbiz

Kush është kunata burrat-vëllezër që Marina s`ia ka kthyer ftesën në Instagram

Kush është kunata burrat-vëllezër që Marina s`ia ka

Mbase s`është tamam kunata se nuk e dimë nëse është fejuar me vëllain e Getoarit, Liberianin, por Rida, brunia simpatike është e dashura e tij me të cilën e ka marrëdhënien zyrtare.

[caption id="attachment_444851" align="aligncenter" width="312"] Liberiani, e ëma dhe Rida[/caption]

Ishin bashkë me nënën, Florijen në stadium për ndeshjen e Kosovës dhe Liberiani nuk lë foto pa i bërë koment dhe pa i shprehur dashurinë.

[caption id="attachment_444852" align="aligncenter" width="918"] Komentet e Liberianit tek Rida[/caption]

[caption id="attachment_444853" align="aligncenter" width="920"] Komentet e Liberianit tek Rida[/caption]

Rida është moderatore në “Koha Vizion” prezanton një program për të rinj dhe është po aq simpatike sa Marina, vetëm se në versionin brun.

[caption id="attachment_444856" align="aligncenter" width="725"] Rida e ndjek Marinën[/caption]

[caption id="attachment_444857" align="aligncenter" width="733"] Marina nuk e ndjek Ridën[/caption]

Vetëm se ka diçka. Ajo e ndjek Marinën në Instagram, kurse Marina ende nuk i ka bërë “Follow back”, të paktën për momentin.

*Ky post është realizuar nga Fabjola Hije