Aktualitet

Kush i shkruan me kaq nxitim e gabime statuset në Facebook të ministres së Kulturës?!

Kush i shkruan me kaq nxitim e gabime statuset në Facebook të

Do ia falnim ministrit të Rindërtimit, apo edhe Financave, por në Ministrinë e gjuhës shqipe dhe kulturës e artit shqiptar na vritet syri dhe bëhemi merak për vetë drejtimin e këtij institucioni.

Në një postim në profilin e ministres Elva Margartiti në Facebook shkruhet për një ‘kuic’:

Dakord, e dimë që ministrja nuk ka lidhje me kulturën dhe është në formim arkitekte e zonja, por dikush që është pranë ministres duhet të tregojë pak dedikim në drejtshkrim. A mendoni njësoj?/ Tiranapost.al